Fakultet Studije Aktivnosti Laboratorija Biblioteka Osoblje Studenti Upis Novosti Linkovi Forum TF Alumni
SUTF
Studentska Unija Tehnološkog Fakulteta  

...O SUTF

Studentska unija Tehnološkog fakulteta je nezavisna studentska organizacija, osnovana marta 2000. godine, kao deo Studentske unije Univerziteta u Novom Sadu (SUUNS). Studentska unija Tehnološkog fakulteta je članica i Studentske unije Srbije, a samim tim i najveće studentske organizacije ESIB (Nacionalne studentske unije Evrope).
SUTF je prevashodno nastala iz potrebe uključivanja studenata u kreiranje studentskog života i oživljavanja pozicije studenata kao aktivnog partnera u Visokom obrazovanju. Aktivisti studentske unije Tehnološkog fakulteta su svoje prve aktivnosti usmerili na primenu Bolonjske deklaracije, reformu Visokog školstva i uspostavljanju evropskih standarda na Tehnološkom fakultetu.
Studentska unija je organizovana po principu timova, odnosno resora, koji se svojim aktivnostima zalažu za realizaciju osnovnih ideja i ciljeva svih Studentskih unija: ravnopravnosti studenata, unapređenom kvalitetu obrazovanja, studiranju bez primesa korupcije, poboljšanom saradnjom sa Fakultetima u inostranstvu i mnogi drugi ciljevi i druge ideje.
Članovi SUTF-a aktivno učestvuju u svim sferama studentskog života na Tehnološkom fakultetu, a najbitnije je svakako učešće u Studentskim parlamentima Tehnološkog fakulteta i Univerziteta u Novom Sadu.
Takođe, u okviru SUTF-a deluje lokalni odbor FISEC-a (Food Industry European Students Council). Sve svoje aktivnosti FISEC LC Novi Sad organizuje zajedno sa SUTF-om, a nešto više o FISEC-u pogledaj na sledećem linku.

Organi upravljanja SUTF:
Predsednica – Tanja Drmić
Potpredsednik – Nemanja Brkljača
Izvršni odbor:
Vuk Rajović
Nina Blelobaba
Ivana Jovin
Strahinja Vidosavljavić
Mina Jandrić
Arpad Kiralj
Miloš Vujčić
Milica Nerlović
Nikola Kanas
Nadzorni odbor:
Milica Malinović
Dajana Hrnjez
Aleksandra Milet ić
Nemanja Pavković

Za više informacija posetiti sajt: www.sutfns.org.rs


studenti

Studentska unija
Tehnolo
škog fakulteta

ima svoju prostoriju u podrumu Stare zgrade Fakulteta, jednostavnije pored kluba Tehnolog. Kancelarija je otvorena od 10 do 14 časova (često i mnogo duže) svakog radnog dana.
Možete nas pronaći i putem e-maila:
sutfns@yahoo.com,
telefona u kancelariji: 021/485 3717,
a najbolje bi bilo da lično svratite do naše kancelarije.

Ukoliko i Vi želite da postanete deo naše organizacije, dođite i pridružite nam se da učinimo studentski život lepšim i zanimljivijim, a studiranje na Tehnološkom fakultetu potpunim

Bulevar cara Lazara 1, 21000 Novi Sad, Srbija;
Telefoni: +381 (0) 21/ Dekanat: 485-3600, Studentska služba: 485-3611, 458-3612, 485-3613, Telefaks: 450-413;
e-mail: deantf@uns.ac.rs; site: http://www.tf.uns.ac.rs/