Za timski rad, a i samostalan, pored ostalog na raspolaganju je svim studentima načeg faksa računarska učionica 16B na I spratu stare zgrade (van termina predavanja i vežbi - uslovi korištenja se mogu pročitati na vratima). Inače ova učionica treba vrlo brzo da se opremi novim računarima.
Takođe se priprema nova prostorija za studente - takođe na I spratu.
Pored toga, našim studentima je za samostalan rad na rapolaganju i veća računarska učionica (10/11 - I sprat) van termina predavanja i vežbi. Za samostalan rad se obratiti tehničkom saradniku Glumac Snežani (soba 16, I sprat). (Na ulaznim vratima hodnika imate plan prostorija na I spratu)
Što se čitaonice tiče, kako Milan reče, nemamo rešenje za to. Mislim da svi studenti za učenje mogu nesmetano da koriste sve čitaonice na Univerzitetu (možda nisam u pravu). Mnogo je prošlo od kada sam ja bio student, ali koliko se sećam niko mi nikada nije pravio problem pri korištenju čitaonica na drugim fakultetima.
_________________ Nesposobni su sposobni da onesposobe sposobne. Sizifu su rekli kad je stigao na vrh brda:"Nije to taj kamen!"
|